Hij is er! Ontdek de nieuwe Alfa Romeo Tonale

Het begin van een nieuw tijdperk is aangebroken. Ontdek de nieuwe Alfa Romeo Tonale bij Garage Nova-Van Brempt. Aanschouw het dynamische koetswerk, de baanbrekende technologie en innoverende rijdynamiek. We nemen je mee in het verhaal van de oogverblindende Tonale.

Gedurfder, sportiever, dynamischer

Als eerste elektrische SUV van het merk blaast de Alfa Romeo Tonale iedereen omver met zijn optimalisaties en baanbrekende technologie. 

De rijdynamiek en wendbaarheid bereiken een hoger niveau dankzij de laatste technologische snufjes en duurzamere mobiliteit. In combinatie met de authentieke Italiaanse sportiviteit rijdt de Tonale het elektrisch tijdperk in. Kom jij hem ook ontdekken? 

Energie in beweging

Met een oog op duurzame mobiliteit zorgt de Tonale nog steeds voor een optimale sportieve rijervaring. Hij is beschikbaar als hybride en plug-in hybride, wat Alfa Romeo een primeur bezorgt. Met een sterke 275 pk en vierwielaandrijving is de plug-in hybride de krachtigste variant.

De bestuurder zit centraal

De Tonale is ontworpen en gebouwd zodat jij als bestuurder altijd in het middelpunt van de belangstelling staat. Impactvolle materialen, driedimensionale afwerkingen en verrassende achtergrondverlichting zorgen dat jij helemaal in de Alfa Romeo atmosfeer zit.

Blijf altijd verbonden

Met dank aan de laatste technologie blijf je als Tonale-bestuurder altijd verbonden. Hou je wagen letterlijk binnen handbereik met de My Alfa Connect App, of breng mens en machine dichter bij elkaar met de nieuwste generatie rijhulpsystemen. Zo garanderen wij jou een hemels rijcomfort en de beste veiligheid.