Jeep Avenger

Klaar om de stadsjungle elektrisch te betreden?

Dan is de nieuwe Jeep Avenger - die zijn debuut in de wereld van elektrische voertuigen markeert - écht iets voor jou! Ontdek hem nu in onze showroom.

Bezoek onze showroom

Deze coole SUV heeft alles wat je nodig hebt om je avontuurlijke geest te voeden. Bij Nova Van Brempt nemen we jou graag mee op een wilde rit doorheen de specificaties en enkele interessante weetjes over deze geweldige auto.

De Jeep Avenger is niet zomaar een SUV, het is een elektrisch beest op wielen dat klaarstaat om de weg (of misschien zelfs off-road) te veroveren. Met zijn stoere uitstraling en robuuste prestaties, aangedreven door elektriciteit, is deze auto een echte game changer. Of je nu naar de stad cruist of het ruige terrein verkent, de Avenger staat altijd voor je klaar.

Jeep Avenger elektrisch

Een blik onder de “motorkap”

De Jeep Avenger is uitgerust met een krachtige elektrische aandrijflijn die je het gevoel geeft dat je zweeft. Met zijn indrukwekkende elektrish vermogen van  156 pk, laat deze elektrische SUV je nooit in de steek. Bovendien heeft hij een geavanceerd accupakket met een capaciteit van 100 kWh, waardoor je een indrukwekkend rijbereik hebt van tot 400 kilometer iin gecombineerd rijden. Zo kun je zonder zorgen op avontuur gaan en lange ritten maken.

Jeep Avenger

Avontuur en technologie hand in hand

De Avenger beschikt nog steeds over geavanceerde vierwielaandrijving, waardoor je zowel op asfalt als off-road de controle behoudt. Dankzij de Selec-Terrain en Hill Descent Control technologiën past hij zich aan aan allle weersomstandigheden op de weg.

Jeep Avenger
Peugeot 408 Plugin hybrid

Innovatief interieur

En laten we het niet vergeten, het interieur van de Jeep Avenger is om van te watertanden. Met hoogwaardige materialen, comfortabele zitplaatsen en geavanceerde technologieën geniet je van een luxe en connected rijervaring. Je kan rekenen op een 100% digitale cockpit met het 10.25’’ Uconnect™ infotainmentsysteem en de 7" digitale cluster.

Weetje Jeep Avenger

Wist-je-dit-al?

  1. De Avenger markeert het elektrische debuut van Jeep en laat zien dat avontuur en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Het is een geweldige stap voorwaarts in de wereld van elektrische mobiliteit.
  2. Deze elektrische SUV is ontworpen met aandacht voor zowel prestaties als efficiëntie. Zo kan je tot 355L capaciteit kwijt in zijn koffer!
  3. De Avenger is uitgerust met geavanceerde laadtechnologie, zodat je altijd gemakkelijk en snel kunt opladen. 3 minuten opladen volstaat om 30km rijbereik te garanderen met de 100 kW DC snellader.

Dus, avonturier, laat je niet tegenhouden!

Kom naar garage Nova Van Brempt en ontdek de opwinding die de Jeep Avenger te bieden heeft. Het is tijd om jezelf onder te dompelen in de wereld van avontuurlijke elektrische rijervaringen.

En wie weet, misschien rijd jij straks wel naar huis in je eigen Avenger, terwijl je geniet van de bewonderende blikken die je onderweg ontvangt.

Boek een testrit