Peugeot 408

Ontdek de dynamische Peugeot 408

Het sportief-elegante fastback-profiel en de nieuwste generatie Peugeot-i-Cockpit® garanderen optimale controle.
Ontdek het zelf in onze showroom.

Bezoek onze showroom

Peugeot 408 design

Een sportief-elegant design

De Peugeot 408 onderscheidt zich door zijn gestroomlijnde fastback-profiel, scherpe lijnen en lage daklijn. Het sportief-elegante design geeft hem een gespierde en katachtige uitstraling, wat zijn dynamische karakter benadrukt.

Peugeot 408 interieur

Innovatief interieur

Het interieur van de Peugeot 408 is voorzien van de nieuwste Peugeot-innovaties op het gebied van materiaalkeuze, ruimte en comfort. Alles is ontworpen voor een unieke rijervaring en optimale controle.

Dynamische Peugeot 408
Peugeot 408 Plugin hybrid

Plug-in hybrid & Benzine

De Peugeot 408 is beschikbaar als plug-in hybride en benzine-uitvoering, waardoor er keuze is voor verschillende rijbehoeften en voorkeuren.

Peugeot 408 voor Professionals

Voor professionals

Als zakenmens profiteer je van onze speciale diensten. Kom langs in onze showroom en wij configureren de Peugeot 408 die perfect aansluit bij jouw behoeften. Als je Peugeot 408 onderhoud nodig hebt, plan je deze direct vanuit je kantoor. Wij begrijpen als professionals onder elkaar jouw behoeften en bieden snelle en uitstekende service.

Ervaar de sportief-elegante Peugeot 408 zelf en kom langs in onze showroom. Wij helpen u bij het kiezen van de perfecte Peugeot 408 die past bij uw behoeften en rijstijl.

Bezoek showroom