Misschien heeft u het al gezien op onze sociale media. De nieuwste Jeep Avenger die wij u op 24 januari voorstelden in avant-première is weldra beschikbaar bij Garage Nova-Van Brempt. Met deze wagen is er een nieuw tijdperk aangebroken.

De Jeep Avenger is niet zomaar een wagen. Hij is verkozen tot “Car of The Year 2023”. Voor het Amerikaans Jeep is de Avenger een primeur. Het is namelijk het eerste elektrische model dat ze op de markt brengen.

Meer weten over deze wagen? Lees hieronder verder! 

jeep avenger nova van brempt

Twee aandrijflijnen

Avenger-klanten hoeven zich geen zorgen te maken over welke batterij of motorversie ze kiezen. Want beide werelden zijn aanwezig in deze wagen. Met een elektromotor van 156 pk en een batterij van 54 kWh, beschik je over een rijbereik van 400 km.

jeep avenger nova van brempt

Exclusief voor Europa

De wagen ademt Europa, sterker nog de Avenger is volledig gedesignd en ontworpen in Europa. Het is een compacte wagen, geschikt voor de niet bepaald brede wegen in Europa. De auto is 4,08 meter lang, wat 16 cm korter is in vergelijking met een Jeep Renegade. Ideaal voor ritjes in de stad!

jeep avenger nova van brempt

Stijl en functionaliteit boven het ultieme comfort

Door een in carrosseriekleur uitgevoerd paneel over de hele lengte van het dashboard, oogt het interieur zeer speels en kleurrijk. Het dashboard is volledig digitaal, met een 10-inch infotainmentscherm en een 7-inch digitaal instrumentpaneel. Met de Jeep Avenger beschikt u over een select-terrain tractieregeling waar u mee weg kunt op alle soorten terreinen. Daarnaast beschikt de Avenger ook over een Hill Descent Control voor afdalingen.

Kan jij ook niet wachten op deze wagen? Kom zeker en vast al eens langs in onze showroom voor meer informatie.

Onze openingsuren