De verfijning van Jeep in zijn zuiverste vorm: ontdek de Jeep Grand Cherokee 

Ontdek de nieuwe Jeep Grand Cherokee, een ultieme combinatie van luxe en avontuur. Ervaar het krachtige vermogen, het verfijnde interieur en de iconische stijl. Bezoek onze showroom en boek nu een proefrit om deze legendarische SUV zelf te ervaren! 

Ontdek de nieuwe Jeep Grand Cherokee bij Garage Nova Van Brempt en laat je overtuigen van zijn unieke design, comfortabele interieur, krachtige motor en de reputatie van dit geliefde model.

Wij vatten alles nog even samen:

ontwerp jeep grand cherokee

Ontwerp

De nieuwe Grand Cherokee behoudt zijn herkenbare uitstraling met platte ledkoplampen, een imposante verticale grille en stijlvolle, plattere achterlichten. Het zwevende dak en hoogwaardige materialen voegen een extra vleugje luxe toe.

interieur jeep grand cherokee

Interieur

Het interieur heeft een revolutie ondergaan met een digitaal instrumentenpaneel, een infotainmentscherm en zelfs een eigen scherm voor de passagier voorin. Comfort, luxe en hoogwaardige materialen zijn vanzelfsprekend aanwezig.

motor jeep grand cherokee

Motor

De introductie van de plug-in hybride uitvoering, de Grand Cherokee 4xe, zorgt ervoor dat de 4x4 terugkeert naar Europa. Met een systeemvermogen van 380 pk en een elektrisch rijbereik van 40 kilometer combineert deze krachtige hybride motor prestaties met efficiëntie.

geliefd model jeep grand cherokee

Geliefd model

Met meer dan zeven miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, waarvan een deel in Europa, heeft de Jeep Grand Cherokee een solide reputatie opgebouwd. Het model heeft een belangrijke rol gespeeld in de inspiratie voor andere SUV's op de markt.

koetswerk en afmetingen jeep grand cherokee

Koetswerk en afmetingen

De nieuwe Grand Cherokee 4xe behoudt de kenmerkende Jeep-styling met subtiele PHEV-emblemen en biedt de keuze voor een 2-Row-configuratie in Europa.

Redenen genoeg voor een bezoek in Lier,
deze stralende nieuwkomer wacht je op!